fbpx

Есенно зимната сватба е приказката на Снежанка, Ледената Кралица, Белият лебед и куп други удивителни герои от детските ти мечти. В която и от тях да си се представяш едва ли има по-добри сезони от есента и зимата, за да сбъднеш тази детска мечта! А ние сме тук, за да ти предстатим 3-те най-приказно красиви визии подходящи именно за есенно зимния сезон. Обещаваме ти ще бъдеш елегантна, изтънчена и приказна!

Minimalism to the Max

Минималистичните рокли са за теб, ако обичаш изчистените линии, елегантните форми и красивите изтънчени детайли – в малки дози. 🙂 Перфектни са за есенно зимния сватбен сезон, защото са непретенциозни и в същото време лесно се комбинират с красива топла наметка. Що се отнася до кройката, която тук е в центъра на всичко, тя може да варира през А-линия, Русалка, а дори и Принцеса. 

Меган Маркъл несъмнено изведе тази тенденция на следващото ниво с напълно изчистената си рокля на Givenchy. Тя доказа на всички, че дългите ръкави и изчистени силуети не са останали в миналото, в гардероба на баба ни, а точно обратното!

Те са модерното превъплъщение на традиционните сватбени рокли на нашите майки и баби. А какво по-красиво и истинско има от това?

 

 

The Perfect Illusion

“Съвършената илюзия” ли?  – така ние шеговито наричаме най-новият прочит на най-изисканата материя в булчинската мода – нейно величество Дантелата. Докато традиционната дантелена рокля с дълги ръкави е изпитана и вярна, този тип рокля ще те накара да се чувстваш много по-удобно, ефирно и леко. Съчетаващ деликатно поставени апликации върху илюзионен тюл, които изглеждат изкусно бродирани по тялото точно като на haute couture роклите, за които всички ние тайно си мечтаем.

Стилни, изящни, впечатляващи и красиви тези рокли ти дават силите на Жената Супергерой – нашата любима и единствена муза! 

 

 

A-line Magic

А-линията нежно слиза по бедрата, като постепенно се разширява на талията, показвайки  по-естествени форми, но скривайки всички малки несъвършенства, за които само ние си знаем. Този стил се съчетава много добре с различни стилове деколтета, материи и воали, така че не се притеснявай, ако вече си избрала деколтето мечта!

 

А-линиите , които често се бъркат с балните рокли, са част от нашия задължителен списък, когато подготвяме всяка нова колекция. Защо ли? – Ами защото са ни любими!

 

Роклите с А-линия са по-лесни за придвижване, а умереният обем е перфектната комбинация между комфорт  и усещането ни за принцесите от детството! Още един голям плюс на А-линията е че ще покрие краката ти изцяло – тоест при нужда винаги можеш да сложиш удобните обувки, които са и must-have на сватбения ден – особено във втората по-весела част.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *