Estrella Couture

За нас

Здравейте!

Аз съм Ирена Велковска и за мен е чест да Ви запозная с моята сбъдната мечта – Estrella Couture! Това е марката, която създадох въз основа на 25 годишната ми работа за наложили се световни брандове.В търсенето на перфектната рокля, аз, като всяка дама, исках да се чувствам специална, единствена и неповторима, затова вече една година заедно с моят екип пресъздавам тази приказка за Вас.Като истински перфекционист създаването на красивата и удобна рокля се превърна в моя религия!

булчински рокли

“Създаването на красивата и удобна рокля се превърна в моя религия!”

Сътворяването на една рокля е сложен, почти архитектурен проект, защото красотата и съвършенството са въпрос на пропорции, прецизност, подбор на материи и стил. Избирайки рокля на Estrella Couture Вие ще разберете, че разликата между стил и мода е в качеството, качеството на най-фини платове и дантели, качеството на дизайна и кройката и не на последно място, качеството на обслужване и предлагане.

С роклите на Estrella Couture Вие ще бъдете не просто забелязани, Вие ще бъдете запомнени!

“С роклите на Estrella Couture Вие ще бъдете не просто забелязани, Вие ще бъдете запомнени!”

Estrella Couture – Марката на дръзките, елегантните и изящни дами, които не правят компромиси, марката на абитуриентките, булките и майките, които тръпнат в очакване на мигът мечта – това е марката на жените с главно Ж.

A какво ни прави най-щастливи ли?

Вашите усмихнати лица, преживявайки най-хубавите си мигове уверени, че сте облече в перфектната рокля!

Предимствата на предварително запазеният час:

  • Персонално внимание и отношение от екипа ни
  • Избор на съвършения за Вас силует и материи
  • Изработка на рокля по Ваши размери
Запазете час

Открийте новата ни официална колекция “Goddess” и булченска колекция “White Blossom” в бутика ни на бул. Илиянско шосе 2.

Очакваме Ви!