fbpx

Неповторима по стил и изящество, сватбена колекция WHITE BLOSSOM на ESTRELLA COUTURE е вече налична в бутика на бранда на бул. Витоша 74. Колекцията беше представена за първи път в България по време на сватбено изложение, където главният дизайнер на марката Ирена Велковска изнесе лекция, запознавайки бъдещите булки със световните тенденции в сватбената мода за 2020 г.

Елегантна, нежна и ефирна, колекцията WHITE BLOSSOM ще ви потопи в света на приказките, изпълвайки Ви със самочувствие, любов и неподправена красота. Колекцията е изработена от любимите луксозни френски дантели и италиански коприни на дизайнера, които придават неподражаем блясък и величествена визия, като същевременно осигуряват неподозирана лекота и комфорт, толкова нужен за този специален ден. Моделите на колекцията съчетават в едно традиции и модерен стил, изработени с внимание във всеки детайл, от галещи, луксозни материи, съобразени със световните модни тенденции във сватбената мода.

Избирайки която и да е от линиите на колекция WHITE BLOSSOM, Вие ще блестите като звезда, ще излъчвате аристократичност и впечатляваща красота, нежност, чистота и женственост. Ще бъдете КРАЛИЦАТА на този ден. Колекция WHITE BLOSSOM ще бъде представена и на сватбеното изложение Sofia Wedding Expo на 18-19 януари 2020г в Sofia Hotel Balkan.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *